Μπείτε σε ένα κόσμο γεμάτο προνόμια!

Γίνετε μέλος και αποκτήστε προνόμια, γνώσεις και δώρα!!!


Βάλτε έναν Άγγελο στον υπολογιστή σας!

Ο Άγγελος είναι ένα διαγνωστικό πρόγραμμα που παρέχει πληροφορίες για την υγεία του υπολογιστή σας. Ένα πρόγραμμα που προστατεύει τον υπολογιστή και τα δεδομένα του από οποιαδήποτε πρόβλημα ή ακόμη και από καταστροφή.

Φανταστείτε το παρακάτω σενάριο:

Έχετε ένα αυτοκίνητο και, κάθε βράδυ που γυρίζετε από τη δουλειά, το παρκάρετε στο γκαράζ της περιοχής σας. Ενώ εσείς κοιμάστε, ένα εξειδικευμένο επιτελείο μηχανικών:

  • Ελέγχει τον αέρα στα λάστιχα
  • Tο γεμίζει με βενζίνη
  • Tο πλένει και το καθαρίζει μέσα/έξω
  • Aλλάζει τα λάδια και
  • Kάνει έναν έλεγχο σε 20 διαφορετικά σημεία της μηχανής

Το πρωί, εσείς βάζετε το κλειδί στη κλειδαριά και έχετε ένα πλήρως έτοιμο και ελεγμένο αυτοκίνητο να πάτε στη δουλειά.

Αυτό κάνει και ο Άγγελος στον υπολογιστή σας!!! Συνέχεια στο κείμενο...

Γίνετε μέλη & αποκτήστε Bitcoin (μέχρι 1000 Ευρώ/μήνα)

Όλοι μιλάνε για το Bitcoin και τα κρυπτονομίσματα αλλά οι περισσότεροι τα βλέπουν σαν εξωτικά φρούτα. Ξέρουν γι αυτά όσα για τις παπάγιες και τα μάνγκος.

Αφήστε πίσω αυτή την αντίληψη. Ελάτε να σας δείξουμε έναν ολόκληρο, καινούριο, κόσμο που λειτουργεί έξω από τα όρια. Έξω από κάθε "λογική". Αν είστε μέλη, και λίγο τολμηροί, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε Bitcoin.

Να μπείτε στη νέα εποχή. Όχι κάνοντας τρέλες. Με προσεκτικά βήματα και συγκεκριμένη στρατηγική.

Μπορείτε να ξεκινήσετε από πολύ λίγα (20 Ευρώ/μήνα) μέχρι όσα θέλετε εσείς (το ανώτατο όριο είναι 1000 Ευρώ/μήνα). Συνέχεια στο κείμενο...


Επενδύστε στο Bitcoin ακόμη και... χωρίς λεφτά!

Στόχος μας και σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν αποκλεισμοί. Να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση και να απολαμβάνουν τα προνόμια και τις παροχές.

Έτσι, λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο να είστε "εκατομμυριούχος" για να επενδύσετε στο Bitcoin. Αν είστε μέλος, μπορείτε να το κάνετε ακόμη και ...χωρίς λεφτά!

Φτιάξαμε ένα παιχνίδι, τη βρυσούλα, που κάθε ώρα "στάζει" Bitcoin. Για να τα έχετε, όμως, θα πρέπει να τα κερδίσετε. Θα πρέπει να λύσετε ένα γρίφο για να τα κάνετε δικά σας!

Αν, μάλιστα, συστήσετε τη Λέσχη στους φίλους και τους γνωστούς σας, μπορείτε να κερδίσετε (και να επενδύσετε) ακόμη περισσότερα.

Για να παίξετε στη Βρυσούλα πρέπει να είστε αποδεδειγμένα πάνω από 18 ετών (ταυτότητα!...) Λεπτομέρειες θα βρείτε στη σελίδα της Βρυσούλας. Συνέχεια στο κείμενο...


Αλλάξτε τον υπολογιστή σας με μόνο (από) 150 Ευρώ!

Η ζωή είναι σαν ένα καρδιογράφημα. Μια πάνω, μια κάτω και πάλι από την αρχή.

Το ίδιο και τα οικονομικά των περισσοτέρων. Μόλις είπαμε ότι τελειώσανε τα χρόνια της κρίσης και θα πάρουμε μια ανάσα, πέσαμε στον κορωνοϊό. Δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ αυτή η ιστορία.

Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να απογοητευόμαστε. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι ένας ακόμη λόγος για να βρίσκουμε έξυπνες λύσεις και να βελτιωνόμαστε.

Αν έχετε μείνει τόσα χρόνια με τoν ίδιo υπολογιστή επειδή, για οικονομικούς λόγους, δεν μπορείτε να τον αλλάξετε, υπάρχουν λύσεις. Υπάρχουν λύσεις και σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Μπορείτε να έχετε υπολογιστή γραφείου από 150 Ευρώ και φορητό από 250 Ευρώ. Οθόνες από 50 Ευρώ. Και όχι τιποτα μπαχατέλες. Με εγγύηση. Συνέχεια στο κείμενο...


Αποκτείστε το Office 365 ΔΩΡΕΑΝ!!..

Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν η Microsoft, ο μεγαλύτερος “φραγκοφονιάς” στην ιστορία των υπολογιστών, να δώσει το Office365 ΔΩΡΕΑΝ; Είναι!

Ακόμη και ο καλύτερος στο είδος του αφήνει “τρύπες” στην τακτική του. Προσοχή! Οι λέξεις έχουν σημασία. Ξαναδιαβάστε την πρόταση: Ακόμη και ο καλύτερος στο είδος του αφήνει “τρύπες” στην τακτική του.

Η σημαντική λέξη στην πρόταση, αυτή που κρύβει όλο το νόημα, είναι η λέξη “τακτική”. Δεν το κάνει δηλ. χωρίς τη θέλησή του!!! Δεν το κάνει επειδή του ξέφυγε... Έχει συγκεκριμένο σκοπό. Το κάνει γιατί προσβλέπει αλλού.

Αν κάποιος ξέρει που είναι το κενό τότε μπορεί να το εκμεταλλευθεί προς όφελός του! Συνέχεια στο κείμενο...


Αποκτείστε antivirus σε προνομιακή τιμή!

Θα το βλέπετε και θα το διαβάζετε συνέχεια από εμάς: Υπολογιστής χωρίς ασφάλεια είναι σαν να αφήνετε μέρα-νύχτα ορθάνοιχτη τη πόρτα του σπιτιού σας.

Θέλετε να το καταλάβετε; Έχει καλώς. Δεν θέλετε να το καταλάβετε; Αργά ή γρήγορα θα το καταλάβετε (και θα το πληρώσετε) με τον πιο δύσκολο και επώδυνο τρόπο. Τελεία.

Όπως, λοιπόν, δεν παίζετε με τη ασφάλεια του σπιτιού σας, το ίδιο πρέπει να κάνετε για τον υπολογιστή σας. Καί όπως δεν πληρώνετε μια περιουσία για μια καλή κλειδαριά, το ίδιο και το antivirus πρέπει να είναι αξιόπιστο και σε λογική τιμή.

Όχι Δωρεάν. Όχι προσφορά μαζί με τον υπολογιστή. Πρέπει να είναι σε λογική τιμή γιατί έχει ένα ακόμη "προβλημα": Πρέπει κάθε χρόνο να το ανανεώνετε!

Αν το βάλατε μια φορά και μετά ξεχάσατε να το ανανεώσετε, καλύτερα σταματήστε να διαβάζετε, κλείστε τον υπολογιστή και αρχίστε να λέτε την προσευχή σας. Συνέχεια στο κείμενο...


Εκμεταλλευθείτε μας! Πατείστε εδώ για να γίνετε μέλος...