Μπείτε σε ένα κόσμο γεμάτο προνόμια!

Γίνετε μέλος και αποκτήστε προνόμια, γνώσεις και δώρα!!!


Επενδύστε στο Bitcoin ακόμη και... χωρίς λεφτά!

Στόχος μας και σκοπός μας είναι να μην υπάρχουν αποκλεισμοί. Να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση και να απολαμβάνουν τα προνόμια και τις παροχές.

Έτσι, λοιπόν, δεν είναι απαραίτητο να είστε "εκατομμυριούχος" για να επενδύσετε στο Bitcoin. Αν είστε μέλος, μπορείτε να το κάνετε ακόμη και ...χωρίς λεφτά!

Φτιάξαμε ένα παιχνίδι, τη βρυσούλα, που κάθε ώρα "στάζει" Bitcoin. Για να τα έχετε, όμως, θα πρέπει να τα κερδίσετε. Θα πρέπει να λύσετε ένα γρίφο για να τα κάνετε δικά σας!

Αν, μάλιστα, συστήσετε τη Λέσχη στους φίλους και τους γνωστούς σας, μπορείτε να κερδίσετε (και να επενδύσετε) ακόμη περισσότερα.

Για να παίξετε στη Βρυσούλα, όμως, θα πρέπει να είστε αποδεδειγμένα πάνω από 18 ετών (ταυτότητα!...) Λεπτομέρειες θα βρείτε στη σελίδα της Βρυσούλας. Συνέχεια στο κείμενο...


Αποκτείστε το Office 365 ΔΩΡΕΑΝ!!..

Είναι δυνατόν; Είναι δυνατόν η Microsoft να δώσει το Office365 ΔΩΡΕΑΝ; Είναι!

Ακόμη και ο καλύτερος στο είδος του αφήνει “τρύπες” στην τακτική του. Προσοχή! Οι λέξεις έχουν σημασία. Ξαναδιαβάστε την πρόταση: Ακόμη και ο καλύτερος στο είδος του αφήνει “τρύπες” στην τακτική του.

Η σημαντική λέξη στην πρόταση, αυτή που κρύβει όλο το νόημα, είναι η λέξη “τακτική”. Δεν το κάνει δηλ. χωρίς τη θέλησή του!!! Δεν το κάνει επειδή του ξέφυγε... Έχει συγκεκριμένο σκοπό. Το κάνει γιατί προσβλέπει αλλού.

Αν κάποιος ξέρει που είναι το κενό τότε μπορεί να το εκμεταλλευθεί προς όφελός του! Συνέχεια στο κείμενο...