Βάλτε έναν Άγγελο στον υπολογιστή σας

Είτε έχετε μόνο ένα υπολογιστή στο σπίτι ή στο γραφείο
είτε έχετε μια επιχείρηση με δεκάδες (ή και χιλιάδες) υπολογιστές και Servers
Είμαστε οι άνθρωποί σας! Μπείτε στο πρόγραμμα. Βγείτε από το άγχος!!

Τι είναι ο Άγγελος

Παραδοσιακά, ο Άγγελος ήταν ένα δημιούργημα που μετέφερε ειδήσεις στους ανθρώπους.
Στην εποχή μας δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από ένα πρόγραμμα...

Ένα πρόγραμμα που προστατεύει τον υπολογιστή και τα δεδομένα του
από οποιαδήποτε πρόβλημα ή ακόμη και από καταστροφή.

Ο Άγγελος είναι ένα διαγνωστικό πρόγραμμα, εντελώς διαφορετικό απ' ότι ξέρετε μέχρι τώρα.
Με την εγκατάσταση του στον υπολογιστή -και αφού πρώτα καταγράψει όλες τις λειτουργίες του- αρχίζει και μεταδίδει συνεχώς σήματα σχετικά με την υγεία του υπολογιστή και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Άγγελος παρακολουθεί όλες τις ζωτικές λειτουργίες του υπολογιστή (θερμοκρασίες, ανεμιστηράκια, μνήμες, τη CPU, τους σκληρούς δίσκους, τα σκουπίδια κ.λπ. κ.λπ.).
Στην παραμικρή ένδειξη προβλήματος θα σας ειδοποιήσει αμέσως και -αν είναι δυνατόν- θα σας παρουσιάσει και τη λύση...


Εκτός από τις ζωτικές λειτουργίες, ο Άγγελος παρακολουθεί και την καλή λειτουργία των προγραμμάτων, του antivirus, του λειτουργικού συστήματος, του backup κ.λπ. κ.λπ.
Όντας διαρκώς ενημερωμένος αναβαθμίζει -αυτόματα- ότι χρειάζεται να αναβαθμιστεί, χωρίς εσείς να χρειαστεί να κάνετε τίποτα!!!Ο Άγγελος είναι ένα διαγνωστικό πρόγραμμα που παρέχει πληροφορίες για την υγεία του υπολογιστή σας.
ΔΕΝ παρακολουθεί εσάς και τις ενέργειές σας στον υπολογιστή!
ΔΕΝ καταγράφει καμία δραστηριότητά σας όταν χειρίζεστε τον υπολογιστή!


Κερδίζετε Ηρεμία πνεύματος, ασφάλεια και σιγουριά!
Ότι αφορά τον υπολογιστή σας (hardware–software) βρίσκεται σε διαρκή παρακολούθηση (24 ώρες το 24ώρο, 365 ημέρες το χρόνο).
Αν υπάρξει έστω και το παραμικρό σημάδι προβλήματος θα ειδοποιηθείτε αμέσως!Με την σύμφωνη γνώμη σας, όταν γίνετε μέλος στη Λέσχη Υπολογιστών (ComputerClub.gr), θα σας διανείμουμε ηλεκτρονικά τον Άγγελο για να τον εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας*.
Με την εγγραφή σας στη Λέσχη Υπολογιστών κερδίζετε και πολλά άλλα προνόμια και δώρα.
Πατήστε εδώ για να γίνετε μέλος!*Για να γίνετε μέλος στη Λέσχη Υπολογιστών (ComputerClub.gr) ΔΕΝ είναι απαραίτητο να αγοράσετε τον Άγγελο. Εάν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε τον Άγγελο για 15 ημέρες, χωρίς καμία υποχρέωση, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!! Ο Άγγελος διατίθεται στα μέλη της Λέσχης με 60% έκπτωση, σε προνομιακή τιμή: 19,95€ για ένα χρόνο! (Κανονική τιμή: 49,95€ για ένα χρόνο).

Θέλω να δοκιμάσω τον Άγγελο για 15 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ! Θέλω να μάθω περισσότερα...

Φανταστείτε το παρακάτω σενάριο:

Έχετε ένα αυτοκίνητο και, κάθε βράδυ που γυρίζετε από τη δουλειά, το παρκάρετε στο γκαράζ της περιοχής σας. Ενώ εσείς κοιμάστε, ένα εξειδικευμένο επιτελείο μηχανικών:

 • Ελέγχει τον αέρα στα λάστιχα
 • Tο γεμίζει με βενζίνη
 • Tο πλένει και το καθαρίζει μέσα/έξω
 • Aλλάζει τα λάδια και
 • Kάνει έναν έλεγχο σε 20 διαφορετικά σημεία της μηχανής

Το πρωί, εσείς βάζετε το κλειδί στη κλειδαριά και έχετε ένα πλήρως έτοιμο και ελεγμένο αυτοκίνητο να πάτε στη δουλειά σας.

Αυτό κάνει και ο Άγγελος* στον υπολογιστή σας!!!

Τι παρακολουθεί και ελέγχει ο Άγγελος σε κάθε υπολογιστή (Βασικό Πακέτο - 20 σημεία)

 1. System Resources (όλα τα μηνύματα από τα διάφορα μέρη του συστήματος)
 2. Warranties (πότε λήγει η εγγύηση του κατασκευαστή)
 3. Network – IP Monitoring (άνοιγμα θυρών υπολογιστή)
 4. SNMP Monitoring (για τις περιφερειακές συσκευές π.χ. έναν εκτυπωτή)
 5. Καλή λειτουργία Σκληρών Δίσκων και CD - DVD
 6. Καλή λειτουργία Επεξεργαστή (CPU)
 7. Θερμοκρασίες μητρικής κάρτας και επεξεργαστή (Motherboard και CPU)
 8. Έλεγχος συστημάτων ψύξης (ανεμιστήρες CPU, Motherboard, Υπολογιστή)
 9. Χρήση Μνήμης (Physical – Virtual)
 10. Καλή λειτουργία & Ενημέρωση Antivirus - AntiSpyware
 1. Έλεγχος καλής λειτουργίας Windows Firewall
 2. Έλεγχος καλής λειτουργίας Λειτουργικού συστήματος (Windows)
 3. Έλεγχος & ανανεώσεις εμπορικών προγραμμάτων
 4. Έλεγχος ενημερώσεων Windows
 5. Έλεγχος προγραμμάτων Έναρξης
 6. Έλεγχος καλής λειτουργίας Windows Backup
 7. Παρακολούθηση όλων των συμβάντων (logs) του υπολογιστή
 8. Παρακολούθηση των προγραμματισμένων εργασιών (scheduled tasks)
 9. Automation Tasks (ελέγχει όλες τις εργασίες συντήρησης του υπολογιστή)
 10. Patch Management (ελέγχει όλες τις εργασίες ενημέρωσης και αναβάθμισης)
*Ο Άγγελος διατίθεται στα μέλη της Λέσχης με 60% έκπτωση, σε προνομιακή τιμή: 19,95€ για ένα χρόνο! (Κανονική τιμή: 49,95€ για ένα χρόνο). Για να γίνετε μέλος στη Λέσχη Υπολογιστών (ComputerClub.gr) ΔΕΝ είναι απαραίτητο να αγοράσετε τον Άγγελο. Εάν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε τον Άγγελο για 15 ημέρες, χωρίς καμία υποχρέωση, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!

Θέλω να δοκιμάσω τον Άγγελο για 15 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ! Θέλω να μάθω περισσότερα...

Μια μικρή εικόνα από όσα ελέγχει ο Άγγελος
ώστε να είναι ο υπολογιστής σας ασφαλής, γρήγορος & ετοιμοπόλεμος!

Έλεγχος προγραμμάτων έναρξης

(Σχεδόν) Κάθε πρόγραμμα που εγκαθίσταται στον υπολογιστή σας θέλει να είναι σε προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων. Γι αυτό το λόγο "πάει και γράφει" σε ένα ειδικό σημείο την εντολή: "Όταν ανοίγει ο υπολογιστής, να φορτώνεις, μαζί με το λειτουργικό σύστημα, κι εμένα..."
Αποτέλεσμα; Ο υπολογιστής αργεί να ξεκινήσει γιατί φορτώνει διάφορα άσχετα προγράμματα που πιθανόν να μην χρησιμοποιήσετε ΠΟΤΕ!!!
Ο Άγγελος ελέγχει διαρκώς τα προγράμματα έναρξης και "καθαρίζει" (με τη συγκατάθεσή σας) οτιδήποτε μπορεί να βαραίνει τον υπολογιστή

Έλεγχος χρήσης Μνήμης (Physical-Virtual)

Πόσες φορές έχετε πει "Αυτός ο υπολογιστής μου σπάει τα νεύρα. Είναι πολύ αργός!" και πόσες φορές δεν σκεφτήκατε "Θα κάνω ένα format (ή θα αγοράσω έναν καινούριο) να είναι γρήγορος..."
Ηρεμείστε! Το μόνο που χρειάζεται -τις περισσότερες φορές- είναι να βάλετε λίγο παραπάνω μνήμη και ο υπολογιστής σας θα πετάει!!!
Ο Άγγελος παρακολουθεί διαρκώς τη χρήση της μνήμης και ανάλογα σας κάνει τις αντίστοιχες προτάσεις.

Έλεγχος σκληρών δίσκων

Ξέρετε ότι οι σκληροί δίσκοι έχουν ορισμένη διάρκεια ζωής; Ότι από ένα (χρονικό) σημείο και μετά τα προβλήματά τους διπλασιάζονται; Μπορείτε να πείτε αν ο σκληρός σας δίσκος έχει γεμίσει ή είναι κοντά να γεμίσει; Μπορείτε να διαβάσετε (και κυρίως να καταλάβετε) τα μηνύματα που σας στέλνει;
Καθίστε πίσω αναπαυτικά. Από σήμερα και στο εξής θα προσέχει το σκληρό σας δίσκο ο Άγγελος!...

Αναβαθμίσεις προγραμμάτων

Όλα τα προγράμματα, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, αναβαθμίζονται με καινούριες εκδόσεις. Ο λόγος; Κατά 70% για να καλύπτουν τα κενά ασφαλείας και κατά 30% για να αυξήσουν τη λειτουργικότητά τους.

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλες αυτές τις αλλαγές και να είστε διαρκώς ενημερωμένοι; Να είστε ασφαλείς και να δουλεύετε πιο παραγωγικά;
Χαλαρώστε! Ο Άγγελος παρακολουθεί εκατοντάδες προγράμματα και αναβαθμίζει και τα προγράμματα και τον υπολογιστή.

Όλα συμβαίνουν αθόρυβα και αυτόματα. Όλα γίνονται για ένα σκοπό.
Για να έχετε την καλύτερη εμπειρία από τον υπολογιστή!

Θέλω να δοκιμάσω τον Άγγελο για 15 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ! Θέλω να μάθω περισσότερα...

icon

Ποιός έφτιαξε τον Άγγελο;

Ο Άγγελος είναι ένα καθαρά ελληνικό προϊόν. Κατασκευάστηκε από την "Εταιρεία των Αγγέλων", την εταιρεία που υποστηρίζει και τη Λέσχη Υπολογιστών (ComputerClub.gr). Eίναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και πολύχρονης εμπειρίας μιας μεγάλης ομάδας προγραμματιστών και ανώτατων στελεχών πληροφορικής.

Η αρχική ιδέα και κατασκευή έγινε έχοντας κατα νου τις μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις (τουλάχιστον 50-60 υπολογιστές και πάνω) και εκεί έγιναν και οι πρώτες εγκαταστάσεις.

Η επαγγελματική έκδοση του Άγγελου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες στους επαγγελματίες της πληροφορικής: Asset management, Error logging, Software management, HelpDesk, Ticketing system και πολλά άλλα, μέσα από μια κομψή και λειτουργική κονσόλα διαχείρισης.

Διαθέτοντας τον Άγγελο σε προνομιακή τιμή (19,95€/χρόνο με ΦΠΑ, Κανονική τιμή: 49,95€/χρόνο χωρίς ΦΠΑ) δίνουμε τη δυνατότητα σε μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού να απολαύσει "επαγγελματικές υπηρεσίες" με ελάχιστο κόστος.
Η προσφορά ισχύει μόνο για ιδιώτες και πολύ μικρές έως μικρές επιχειρήσεις.

icon

Τεχνικές λεπτομέρειες

Οι σύγχρονοι υπολογιστές δουλεύουν σε δυο(2) επίπεδα. Το επίπεδο 0 (level 0) και το επίπεδο του χρήστη. Στο επίπεδο 0 βρίσκονται όλες οι "μηχανικές" λειτουργίες του υπολογιστή. Εκεί "ζει και αναπτύσσεται" το λειτουργικό πρόγραμμα, οι υπηρεσίες και οι διαδικασίες του υπολογιστή. Είναι αυτό που θα λέγαμε, το επίπεδο στο οποίο ο υπολογιστής "παίρνει ζωή".

Το επίπεδο του χρήστη είναι το επίπεδο στο οποίο ο υπολογιστής κατευθύνεται και λειτουργεί ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του χρήστη. Εκεί υπάρχουν τα προφίλ, τα προγράμματα που λειτουργεί ο κάθε χρήστης, οι ρυθμίσεις που έχει αποθηκεύσει, τα έγγραφά του κ.λπ. κ.λπ.

Αυτά τα δυο επίπεδα λειτουργίας, για λόγους ασφαλείας, είναι αυστηρά διαχωρισμένα. Οτιδήποτε υπάρχει στο επίπεδο 0 δεν έχει καμία επαφή με το επίπεδο του χρήστη. Και το αντίθετο.

Ο Άγγελος είναι ένα service (μια υπηρεσία) του υπολογιστή. Επομένως, "ζει και κινείται" στο επίπεδο 0. Δεν έχει καμία επαφή με το επίπεδο του χρήστη!! Γι αυτό άλλωστε και ο χρήστης δεν τον βλέπει, όπως βλέπει ένα πρόγραμμα π.χ. σαν το Excel ή το Word.

Θέλω να δοκιμάσω τον Άγγελο για 15 ημέρες ΔΩΡΕΑΝ!